Familien Ósland

Historien om den lyserøde isbjørn

Af Egill, 4b.

Engang var der en isbjørn. Den var næsten almindelig. Problemet var at den var vegetar så den levede af gederams. Og derfor var den lyserød.

Der var mange der ville have dens skind, så den gemte sig ved en masse gederams, men den spiste det hele. Så blev den jagtet og så gemte den sig igen, og sådan blev det ved.

Til sidst stjal den en kajak og sejlede til København. Men der var der så meget forurening at efter nogle dage blev den grå. Det syntes den så grimt ud. Og i Grønland blev den jagtet så den flyttede til Kina. Men den kunne ikke snakke kinesisk og alle de små gule kinesere var bange for den.

Så tog den til Frankrig. Men også der var alle bange for den. Den rejste rundt i hele verden. Til sidst sendte den sig selv om med en rumraket. Efter lidt tid i raketten lettede den. Den var på vej mod Mars. Men lige pludselig fløj en meteor ind i siden på raketten. Så sang bjørnen: “Jeg troede jeg sku´ være den først lyserøde isbjørn på Mars…”

Den fløj hele vejen ud af Mælkevejen og landede på en fremmed planet. Og det er derfor at der er lyserøde isbjørne på en eller anden planet!

En tanke om “Historien om den lyserøde isbjørn

  1. Kristján HelgasonKristján Helgason

    Dette var en meget fin historie Egill !
    Nu kan man godt forstaa hvorfor Mars er saadan en lyseröd planet, det er paa grund af isbjörnene
    Bliv ved med ad skrive sjove historier 🙂
    Tak og hilsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *